Kocsis Károly

                fényképész, fotográfus

Néhány szó rólam...

Kocsis Károly vagyok, szakképzettségemet illetően Fényképész, én inkább élményfotósnak vallom magam.


Már kamaszkorom óta fényképezek, sok éve tart fogva ez a szenvedély. Fényképészként a legfontosabb számomra, hogy élményeket örökítsek meg. Élményt jelentenek a különböző események ballagás, születésnap, Keresztelő vagy csak egy olyan pillanat, amikor együtt a család. Ilyenkor egy fotós igyekszik elkapni a pillanatot úgy, hogy az a valóságot a lehető legjobban visszaadja. 

Persze a fontos események megörökítése a vállalkozások életében is jelentős szerepet kap. A rendezvények fontos pillanatai, a csapatépítők vagy termékbemutatók, esetleg hivatalos bejelentések a vállalatok életében is fontos visszaemlékezni.

Célom olyan pillanatok megörökítése, ami sok száz év múlva is ugyanarról szól, ugyanazokat az érzéseket hozza elő. A legnagyobb siker számomra mindig is az volt, ha a munkámmal örömet szerezhettem másoknak. Arra törekszem, hogy az általam készített fényképek a legszínesebben ábrázolják és magukban hordozzák a legszebb pillanatokat úgy, ahogy én láttam azt, ahogy Ti megélitek. A legjobban mindig is az motivált, hogy megörökíthessem a mások szemében megcsillanó boldogságot, sikert, amelyben egy kevés részem nekem is lehetett.

Minden alkalommal az első pillanattól az utolsóig hálás vagyok, hogy a munkámmal és szakértelmemmel másoknak csodálatos emlékeket adhatok. Köszönöm ezúton is az eddigi megbízóimnak, hogy részese lehettem életük legszebb napjának, és leendő megrendelőimnek, hogy bíznak az ízlésemben, tapasztalatomban, felkészültségemben. 


Tudjon meg tőbbet rólunk

Nézzen be fotóstúdiónkba

© Copyright 2019 fotografus.eu - All Rights Reserved